Faciliteiten & Activiteiten

er is altijd iets te beleven…

Receptie

Bij de receptie verwelkomen wij  u graag op de dag van aankomst, maar tijdens uw gehele verblijf staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt terecht met al uw vragen en wensen. Wilt u fietsen huren, informatie over de omgeving, tennissen of gebruik maken van de wasserette? Bij de receptie kunt u voor al deze zaken terecht.

Wasserette

Niet alle bungalows op het park zijn voorzien van een wasmachine en droger. Hiervoor kunt u dan gewoon via de receptie terecht bij onze wasserette. Naast de wasmachines staan er ook wasdrogers tot uw beschikking.

Wifi-zone

Wilt u naast de het ontvluchten van de dagelijkse sleur, toch nog contact houden via uw mail of internet, dan kunt u op het park terecht bij ’t Praathuis. Via het beschikbare wifi-netwerk kunt u, tegen een kleine vergoeding, verbinding maken met uw laptop of uw mobiele telefoon.

Activiteiten

Elke dag van uw verblijf bij Bungalowpark ‘t Geestmerambacht kunt u een andere activiteit proberen: tennis, midgetgolf, voetbal, jeu de boules, tafeltennis en volleybal. En dan zwijgen we nog over de kinderspeelplaats, de dierentuin en de skelters.

Rustig aan

Voor wie het liever wat rustiger aan doet – want dat kan natuurlijk ook: gooi uw lijn uit in het Noordhollands kanaal naast het park, met een prachtig uitzicht over de polder op de Schoorlse duinen. Of neemt u plaats op het terras met uitzicht op de speelplaats, zodat u kunt genieten van de spelende kinderen, terwijl u van de zon geniet.


Terug