Faciliteiten & Activiteiten

er is altijd iets te beleven…

Receptie

Bij de receptie verwelkomen wij  u graag op de dag van aankomst, maar tijdens uw gehele verblijf staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt terecht met al uw vragen en wensen. Wilt u fietsen huren, informatie over de omgeving, tennissen of gebruik maken van de wasserette? Bij de receptie kunt u voor al deze zaken terecht.

Restaurant Moto Toto

Sinds mei 2024 zijn voor het eerst de deuren geopend van Moto Toto. Opgericht door Angelique en versterkt door chef Daniel. Wij zijn een gezellig restaurant welke toegankelijk is voor iedere bezoeker. Gelegen op het Bungalowpark ’t Geestmerambacht. Kom langs voor koffie, lunch en diner. Ook kunt u bij ons terecht om een speciale gelegenheid te vieren.

Kom langs voor onze echte barista koffie met huisgemaakte taarten.

Het keukenteam van Moto Toto maakt heerlijke en diverse lunch broodjes, soep, salades en avondgerechten voor u klaar.

Wasserette

Niet alle bungalows op het park zijn voorzien van een wasmachine en droger. Hiervoor kunt u dan gewoon via de receptie terecht bij onze wasserette. Naast de wasmachines staan er ook wasdrogers tot uw beschikking.

Wifi-zone

Wilt u naast de het ontvluchten van de dagelijkse sleur, toch nog contact houden via uw mail of internet, dan kunt u op het park terecht bij ’t Praathuis. Via het beschikbare wifi-netwerk kunt u, tegen een kleine vergoeding, verbinding maken met uw laptop of uw mobiele telefoon.

Activiteiten

Elke dag van uw verblijf bij Bungalowpark ‘t Geestmerambacht kunt u een andere activiteit proberen: tennis, midgetgolf, voetbal, jeu de boules, tafeltennis en volleybal. En dan zwijgen we nog over de kinderspeelplaats, de dierentuin en de skelters.

Rustig aan

Voor wie het liever wat rustiger aan doet – want dat kan natuurlijk ook: gooi uw lijn uit in het Noordhollands kanaal naast het park, met een prachtig uitzicht over de polder op de Schoorlse duinen. Of neemt u plaats op het terras met uitzicht op de speelplaats, zodat u kunt genieten van de spelende kinderen, terwijl u van de zon geniet.


Terug