Jouw perfecte dag begint bij blijvaren.nl

In het Noord Hollands Kanaal start je dag. Vanaf hier kun je richting Alkmaar of poldergebied varen. GENIETEN OP HET WATER! En van de mooie natuur of het gezellige Alkmaar. Bestel bijvoorbeeld vanuit de boot een ijsje bij IJssalon de Mient. Geef een ruk aan de ijsbel…! Of stap even aan kade en loop het mooie terras van De Eendracht in ’t IJkgebouw op en geniet van iets lekkers.

LET OP: In de koudere maanden is niet mogelijk om het ‘Oranje Draecky’ en het ‘Oranje Sloepie’ te huren. In het voorjaar is het weer mogelijk om Alkmaar of het poldergebied vanaf het water te bewonderen.

Het oranje Draecky

boot voor 4 personen

Prijs 4 personen: € 105,- per dag
Ligplaats: Recreatiepark ’t Geestmerambacht

Het oranje Sloepie

boot voor 6 personen

Prijs 6 personen: € 145,- per dag
Ligplaats: Recreatiepark ’t Geestmerambacht

Voor het ‘Oranje Draecky’ en ‘het Oranje Sloepie’ heb je geen vaarbewijs nodig. De borg is € 100. De prijs is inclusief 12 liter benzine, genoeg voor een fantastische dag op het water! Alcohol en huisdieren zijn niet toegestaan op de boot. Minimale leeftijd huurder 18 jaar. De start- en eindtijd zijn in overleg. Zwemvest nodig? Ze liggen klaar voor de kids! Wij verzorgen (in overleg) een volledige lunchbox.

Meer informatie: info@geestmerambacht.com of bel 0226-391604

Locatie ligplaats
Recreatiepark ’t Geestmerambacht, Westfriesedijk 39, 1749 CR in Schoorldam. Route »

Waterkaart Noord Holland

Nieuw op het water? Dit moet je weten!
Houd voldoende afstand van andere boten, bruggetjes kunnen laag zijn (opletten dus!), smeer je altijd goed in met zonnebrand, in de binnenstad en bij stilliggende boten altijd vaar je altijd minimale snelheid. Veel plezier! Heb je vragen? Laat het ons weten!


Terug