Aan de kust
Zeer kindvriendelijk
Bungalow kopen mogelijk
Home » Bungalowpark met fietsverhuur

Bungalowpark met fietsverhuur

Breng uw vakantie door in ons bungalowpark met eigen fietsverhuur. Stap op de fiets en verken de prachtige omgeving van ’t Geestmerambacht in Schoorldam op een actieve manier. Fiets bijvoorbeeld door de omliggende duinen om heerlijk uit te waaien, of maak een tochtje naar een van de historische plaatsen in de omgeving, zoals Schagen en Alkmaar. De mogelijkheden zijn ontzettend veelzijdig!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Een actieve vakantie op ons bungalowpark met fietsverhuur

Wanneer u kiest voor een vakantie op ons vakantiepark aan zee, kiest u uiteraard zelf hoe actief u wilt zijn. Ga er overdag bijvoorbeeld op uit met de fiets en geniet ’s avonds van een gezellige spellenavond in uw bungalow. U kunt ook nog een balletje slaan op onze midgetgolfbaan. Wilt u de omgeving ook eens vanaf het water verkennen? Huur dan een bootje en maak een mooie vaartocht door de omgeving. Ons bungalowpark met fietsverhuur is uiterst kindvriendelijk en heeft onder andere een speeltuin en een gezellige kinderboerderij. Ons bungalowpark is dus ongetwijfeld geschikt voor een familievakantie met jong en oud.

bungalow binnen

Plan uw vakantie eenvoudig en snel

Bent u benieuwd geworden naar ons bungalowpark met fietsverhuur, en kunt u niet wachten om uw vakantie te plannen? Neem een kijkje in onze fotogalerij en bekijk direct de beschikbaarheid van onze huisjes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Bel naar +31 (0) 226 39 16 04 of stuur een e-mail naar info@geestmerambacht.com. We beantwoorden uw vragen met plezier.

Terug