Hét vakantiepark voor een familievakantie

Ontspanning en inspanning, rust en plezier: dit is hét vakantiepark voor uw familievakantie

Ons vakantiepark vormt de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de veelzijdige omgeving. Het bungalowpark ’t Geestmerambacht zelf biedt ook al vele mogelijkheden voor een prettige familievakantie in Schoorldam, door de faciliteiten op en om het park, zoals een speeltuin en een kinderboerderij. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een familievakantie op ons sfeervolle vakantiepark met bungalows voor de hele familie.

Op ons vakantiepark kunt u terecht voor een onvergetelijke familievakantie

Bent u op zoek naar ontspanning of juist naar een vakantie vol activiteiten en inspanning? Houdt u van rust of juist van actief bezig zijn? Op ons vakantiepark aan zee is het allemaal mogelijk. In de bungalows van ons vakantiepark vindt u rust, net als aan het kanaal, waar u samen met familie kunt vissen en van het verre uitzicht over de Schoorlse duinen geniet. Op de kinderspeelplaats, op de tennisbanen en op de midgetgolfbaan van ons kindvriendelijke park kunt u zich juist van de actieve kant laten zien.

 

Verken de omgeving op een actieve manier

Wilt u tijdens een familievakantie graag samen met uw familie op een actieve manier de omgeving van ons vakantiepark verkennen, om ’s avonds uitgeput maar tevreden naar de gezellige bungalows terug te keren? Dan hebben we een tip voor u. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van onze eigen fietsverhuur, om de omgeving van ons bungalowpark in Schoorldam tijdens uw familievakantie per tweewieler te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld door de duinen of maak een tocht naar Alkmaar of Schagen voor een heerlijk dagje uit. In deze steden vindt u onder andere tal van musea en prachtige historische gebouwen.

 

Boek uw familievakantie op ons vakantiepark voor jong en oud

Kunt u niet wachten om een van de bungalows in ons bungalowpark te reserveren voor uw familievakantie met de hele familie in Schoorldam? Bekijk dan meteen de beschikbaarheid van de vakantiehuisjes in ons bungalowpark in het pittoreske Schoorldam, en boek uw familievakantie. Neem direct contact met ons op als u vragen voor ons heeft. Bel naar +31 (0) 226 39 16 04 of stuur een e-mail naar info@geestmerambacht.com. Ons enthousiaste team staat u graag te woord, om ervoor te zorgen dat uw familievakantie in ons vakantiepark voor de hele familie onvergetelijk wordt.

Terug