Aan de kust
Zeer kindvriendelijk
Bungalow kopen mogelijk
Home » Kindvriendelijk bungalowpark Nederland

Kindvriendelijk bungalowpark in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een kindvriendelijk bungalowpark in Nederland, zit u bij ons zonder twijfel goed. ’t Geestmerambacht in Schoorldam is een sfeervol en bovendien zeer kindvriendelijk vakantiepark aan zee, waar jong en oud een onvergetelijke vakantie zal beleven. Uw kinderen zullen het ongetwijfeld naar hun zin hebben in ons park met midgetgolfbaan, speeltuin en kinderboerderij.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Zoekt u een kindvriendelijk bungalowpark in het noorden van Nederland?

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren in ons vakantiepark aan zee in Schoorldam, dat veelzijdig en bovendien kindvriendelijk is. Overdag geniet u van de omgeving met heerlijke strandwandelingen en dagjes in de omliggende historische steden. Maak gebruik van onze fietsverhuur en stap bijvoorbeeld op de fiets richting Alkmaar. ’s Avonds leven de kinderen zich nog even uit in de speeltuin, of brengen ze nog een bezoek aan de knusse kinderboerderij, terwijl u met de benen omhoog geniet van een lekker drankje bij ‘t Praathuis. Ons vakantiepark aan zee is kindvriendelijk en geschikt voor de hele familie: het bungalowpark is de perfecte locatie voor een familievakantie in het verrassend mooie Nederland.

bungalow binnen

Neem bij vragen direct contact met ons op

Wilt u meer weten over ons bungalowpark in het mooie noorden van Nederland, en wat ons vakantiepark aan zee zo kindvriendelijk maakt? Of bent u benieuwd naar wat u allemaal op en om ons park kunt ondernemen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 226 39 16 04 of door een e-mail te sturen naar info@geestmerambacht.com. Onze enthousiaste medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Terug