’t Praathuis

Veel mogelijkheden…

De centrale ontmoetingsplaats op het park is ’t Praathuis. Hier kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een borrel of een ijsje. En heeft u tijdens de vakantie geen zin om zelf te koken? In ’t Praathuis kunt u altijd gezellig een hapje eten.

Er is van alles te doen

Naast activiteiten for the kids, kunt u dagelijks genieten van verschillende andere activiteiten. ’t Praathuis is centraal gelegen op het park en biedt zo de ideale locatie voor de verschillende activiteiten. Hier kunt u BBQ’en met onze kok, pannenkoeken eten op pannenkoekenavond of visroken met een specialist. Maar u kunt ook deelnemen aan de wekelijkse bingo, viswedstrijd of het poolbiljarttoernooi.

Zonnig terras

Naast het restaurant en de bar heeft ’t Praathuis ook een terras. Vanaf dit terras heeft u ideaal zicht op de kinderspeelplaats. Zo kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan in de speeltuin, terwijl u rustig van uw drankje en hapje geniet op het terras. Ook voor het entertainment op het park kunt u terecht bij ’t Praathuis. Hier beginnen en eindigen alle activiteiten die door het park verzorgd worden.

’t Praathuis

0226 395109

 

Volledige horeca inrichting

Geschikt voor feestje en/of andere evenementen

 

Voor Restaurant reserveren gewenst

Open: 1-4 / 31-10 Buiten deze periode reserveren op aanvraag


Terug