’t Praathuis

Veel mogelijkheden…

Beste gasten,
Helaas is ’t Praathuis momenteel gesloten. Wij zullen u informeren als ons restaurant weer geopend is.

 

De centrale ontmoetingsplaats op het park is ’t Praathuis. Hier kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een borrel of een ijsje. En heeft u tijdens de vakantie geen zin om zelf te koken? In ’t Praathuis kunt u altijd gezellig een hapje eten.
Voor de actuele informatie kunt u terecht bij de receptie.

Heeft u iets te vieren?

Naast dat u dagelijks kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een heerlijke borrelplank, kunt u ook voor een feestavond, een familie-/vrienden diner of een kinderfeestje terecht bij ’t Praathuis.

’t Praathuis is centraal gelegen op het park en biedt zo de ideale locatie voor verschillende feesten en partijen die wij opmaat voor u kunnen maken.

Zonnig terras

Naast het restaurant en de bar heeft ’t Praathuis ook een terras. Vanaf dit terras heeft u ideaal zicht op de kinderspeelplaats. Zo kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan in de speeltuin, terwijl u rustig van uw drankje en hapje geniet op het terras. Ook voor het entertainment op het park kunt u terecht bij ’t Praathuis. Hier beginnen en eindigen alle activiteiten die door het park verzorgd worden.


Terug